Pink Innovation BV is een jong en dynamisch bedrijf. Onze activiteiten bestaan uit de verkoop, het onderhouden en repareren van landbouwmachines, waarvan het grootste deel bestaat uit plant- en oogstmachines voor de dubbelnet bloembollenteelt.

Daarnaast zijn wij ook actief in de verkoop van nieuwe en gebruikte beregeningsautomaten. Met het dealerschap van Turbo Cipa zijn wij de enige die dit merk verkoopt. Ons bedrijf telt momenteel circa 12 medewerkers. Kwaliteit en flexibiliteit is kenmerkend voor ons bedrijf en onze medewerkers.

Interesse in een functie bij Pink Innovation B.V. als bijvoorbeeld:
- Werkvoorbereider
- Servicemonteur
- Allround machinebouwer
- Inkoper

Ervaren of schoolverlater, een vrijblijvend gesprek kost niets.


Personeelsadvertentie


Gezocht:


Meewerkend voorman M/V

Fulltime (40 uur)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman voor de constructiewerkplaats. Wij zoeken een gemotiveerd iemand die van aanpoten weet. Agrarische achtergrond zou prettig zijn.

Wij Bieden:
- Een afwisselende functie met ruimte voor ideeŽn en eigen inbreng
- Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf met een jong team
- Marktconforme salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO metaal

Wij vragen:
- Minimaal MBO-niveau door opleiding en/of ervaring
- Ervaring met metaalbewerking
- Goede omgang met collega's
- Geen 9-17 uur mentaliteit

De werkzaamheden zullen bestaan uit constructiewerkzaamheden (metaalbewerking) aan machinedelen van landbouwmachines. Tevens zullen de collega's worden aangestuurd door de voorman. Denk hierbij onder andere aan leiding geven aan collega's en het controleren van gemaakte onderdelen. Maar ook het controleren van voorraad en (doorgeven van) bestellingen zullen bij de werkzaamheden horen. Er is de mogelijkheid om door te groeien en in samenwerking met de tekenaar mee te denken en te werken aan nieuwe ontwikkelingen.

Zin in een uitdaging en bent u geÔnteresseerd in bovenstaande functie, neem dan contact met ons op. U kunt uw CV met begeleidende brief per post versturen of mailen naar het volgende adres:

Post:
Pink Innovation
Spijkerboor 3
1678 JA Oostwoud

Mail:
info@pinkinnovation.nl